Glassbloggen

Skap din personlige stil med glassvegg

Fordelen med glass er at du kan få det akkurat slik du vil, i alle former og varianter, og i alle farger. Skap din stil der du kombinerer glass med andre materialer.

Vi har hatt oppdrag der vegger på bad har blitt helglassert. Det er lekkert. Oftest er det en vegg eller to, eller dusjen som blir kledd med glass. Mulighetene er uendelige, og særlig med glassvegg som romdeler.

 

skyvedor
Skyvedørsgarderobe

 

Minimalistisk stil med glassvegg

Glassvegg skaper et rent inntrykk, og det er enkelt å rengjøre. Mange ønsker glass for å skape en minimalistisk stil. Rene linjer, høyglans og lite dill-dall, er stikkord som går igjen.

Du kan kombinere glass med hva som helst, og her er det bare å la fantasien løpe. Naturmaterialer har lenge vært i vinden, og skaper en lun atmosfære i stua som på badet. Det kan være stilig å kombinere glass, som er stilrent, med blant annet rustikk. Det gir kontraster.

 

Glass i stedet for høyglans

Det er ikke så mange som tenker på at man kan ha glassvegg på badet. I stedet for å kjøpe høyglanset fliser, kan glass være et annet alternativ. Det gir også gjenskinn og glans, og du får en detalj som ikke alle har. Ellers er det mange i dag som velger å ha en glassvegg som romdeler, eksempelvis i stua. Dette er minimalistisk og stilfullt. Glassveggen bidrar også til at stua blir naturlig lys, som vist på bildet.

 

glassveggtrapp
Glassvegg bidrar til at stua blir naturlig lys.

 

Glassvegg som romdeler

Du kan velge å ha en glassvegg som sperrer av helt eller som deler opp rommet. Du kan også velge om glasset skal være gjennomsiktig eller frostet, der kun konturene av skygger er synlige. Det er mange muligheter.

glassveggpabad-1

 

Interiørglass vol. 2

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass]
Forleng utesesongen på terrassen med levegg i glass

Forleng utesesongen på terrassen med levegg i glass

De varmeste sommerdagene er forbi, og vi går mot kaldere tider. I den forbindelse er det mange som ønsker å forlenge utesesongen. Det finnes måter å tilrettelegge for best mulig utnyttelse av uteområdet ditt, også i høst sesongen.


Smijernsdør (i New York Style) på budsjett

Smijernsdør (i New York Style) på budsjett

Har du lyst på en New York style smijernsdør, men synes det blir for dyrt? Det finnes enklere og mer prisgunstige løsninger.


Skyvedører i glass – et hav av valgmuligheter

Skyvedører i glass – et hav av valgmuligheter

Skjer det at du irriterer deg litt over at plassen bak en åpnet dør i hjemmet ditt er nærmest ubrukelig og egentlig bare samler masse rot? Eller kanskje du rett og slett ønsker å ta bort en vegg, men likevel beholde rominndelingen? Da kan en skyve- eller foldedør i glass være midt i blinken for deg.